Nyelv váltás

MagyarEnglish

Szűrés

Típus
Ár
44 000 Ft - 1 397 000 Ft

Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Elérhetőségeink  
Facebook rendelesarnoldgold.hu
Kistarcsa - Nagytarcsa között
20-3 407 907, 30-9 510 769

KondiPark elemek


A KondiPark egy sokoldalúan és biztonságosan használható kis területigényű kültéri tornapálya, tulajdonképpen egy szabadtéri fitneszpark.

A kondipark telepítésekor az eszközök tetszés szerint választhatóak, egyedileg kombinálhatóak, így mindenki a saját igényének megfelelő kialakítású, méretű és akár egyedi színű (RAL színskála szerinti) kondiparkot kaphat.

A termékek árai nem tartalmazzák a burkolat és a telepítés árát.

Választható eszköz típusok:

  • Középelemek: két oszlop közé bármilyen magasságban rögzíthető eszköz. Széles választékuk lehetővé teszi, hogy a kondiparkok kitűnő helyszínt biztosítsanak a változatos, szórakoztató és sokoldalú edzéseknek. A különböző középelemek a más-más izomcsoportok edzésére és átmozgatására szolgálnak.
  • Oldalelemek: a már meglévő oszlopokra felszerelve bővítik a kondipark funkcionalitását. Az oldalelemeket a szélső oszlopokon célszerű elhelyezni, de akár egy különálló oszlop is felruházható tetszőlegesen 1-2 oldalelemmel.
  • Egyedi elemek: olyan kiegészítő elemek, amelyeket önállóan lehet elhelyezni a park bármely részén, és amelyeken önállóan végezhető szabadtéri edzés.
  • Oszlopok: külünbözö hosszúságú tartó oszlopok
  • Kiegészítő elemek: box zsákok, kötelek, stb.

Sorrend:

prev
next

Maxi létra

A maxi létra a majomlétra továbbfejlesztett, bővített változata, amely két majomlétra között egy egyenes létra részt tartalmaz. 

 

prev
next