Nyelv váltás

MagyarEnglish

Szűrés

Típus
Ár
44 000 Ft - 1 397 000 Ft

Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Elérhetőségeink  
Facebook rendelesarnoldgold.hu
Kistarcsa - Nagytarcsa között
20-3 407 907, 30-9 510 769

KondiPark elemek


A KondiPark egy sokoldalúan és biztonságosan használható kis területigényű kültéri tornapálya, tulajdonképpen egy szabadtéri fitneszpark.

A kondipark telepítésekor az eszközök tetszés szerint választhatóak, egyedileg kombinálhatóak, így mindenki a saját igényének megfelelő kialakítású, méretű és akár egyedi színű (RAL színskála szerinti) kondiparkot kaphat.

A termékek árai nem tartalmazzák a burkolat és a telepítés árát.

Választható eszköz típusok:

  • Középelemek: két oszlop közé bármilyen magasságban rögzíthető eszköz. Széles választékuk lehetővé teszi, hogy a kondiparkok kitűnő helyszínt biztosítsanak a változatos, szórakoztató és sokoldalú edzéseknek. A különböző középelemek a más-más izomcsoportok edzésére és átmozgatására szolgálnak.
  • Oldalelemek: a már meglévő oszlopokra felszerelve bővítik a kondipark funkcionalitását. Az oldalelemeket a szélső oszlopokon célszerű elhelyezni, de akár egy különálló oszlop is felruházható tetszőlegesen 1-2 oldalelemmel.
  • Egyedi elemek: olyan kiegészítő elemek, amelyeket önállóan lehet elhelyezni a park bármely részén, és amelyeken önállóan végezhető szabadtéri edzés.
  • Oszlopok: külünbözö hosszúságú tartó oszlopok
  • Kiegészítő elemek: box zsákok, kötelek, stb.

Sorrend:

prev
next

Bordásfal

A bordásfal az egyik legváltozatosabban használható kondieszköz, amely sokféle, a saját testsúlyos edzés által népszerű gyakorlat elvégzésére alkalmas.

Segítségével átmozgatható a teljes izomzat.

 
Függőleges hullám

A függeszkedés, mint a szabad testsúlyos edzés alapgyakorlata, egy egyszerű rúdon is elvégezhető, a hullám viszont nagyobb mozgásteret biztosít a különböző edzéselemek kombinálásában, még élvezetesebbé, színesebbé teszi az edzést.

 
Z tolódzkodó

A Z-tolódzkodó segítségével végrehajthatóak a könnyített tolódzkodás-húzódzkodás gyakorlatok.

Különböző fogódzkodót használva eltérő nehézségi fokozatok érhetőek el.

 
Hát- és hasizom erősítő pad

A hát- és hasizom erősítő pad segítségével hát- és hasizom erősítés végezhető a saját testsúlyos edzés keretein belül.

 
Fekvőtámasz háromszög

A fekvőtámasz kereszt, háromszög, illetve csillag a fekvőtámasz gyakorlatok kombinálásához, változatosabbá tételéhez nyújtanak segítséget.

 
Hátizom erősítő oszlopon

A hátizom erősítőt kimondottan a hát izmainak hatékony edzésére alakítottuk ki.

 
Multifunkciós tréner

A multifunkciós tréner rendkívül sokrétűen használható sokoldalú kondieszköz, melyen lehet végezni tolódzkodást, lábemelést és térdemelést is.

Azok számára is tökéletes választás, akik otthonra keresnek egy komplex kültéri edzéseszközt.

 
Hasizom erősítő oszlopon

A hasizom erősítőt kimondottan a has izmainak hatékony edzésére alakítottuk ki.

 
Fekvőtámasz csillag

A fekvőtámasz kereszt, háromszög, illetve csillag a fekvőtámasz gyakorlatok kombinálásához, változatosabbá tételéhez nyújtanak segítséget.

 
Háromkarú függeszkedő

A háromkarú függeszkedő remek kondieszköz a saját testsúlyos edzés általi húzódzkodás elvégzésére.

 
Párhuzamos korlát

A párhuzamos korlát klasszikus tornaszer, amely számos izom fejlesztésére alkalmas, mivel változatos saját testsúlyos edzésgyakorlatok végezhetőek el rajta.

 
Multifunkciós torony

A multifunkciós torony az egyik legsokrétűbben használható kondieszköz. 

 
Majomlétra

A majomlétra kiváltképp fontos elem a kültéri kondiparkokban, hiszen lehetővé teszi a dinamikus függeszkedés elvégzését, amely egy alapvető kondigyakorlat és különböző nehézségi fokozatú változatai léteznek.

 
Dupla hasizom erősítő pad

A dupla hasizom erősítő pad a has izmainak hatékony edzésére alkalmas, amelyen ráadásul egyszerre ketten is tudnak edzeni.

 
Tolódzkodó állvány

A tolódzkodó állvány gyakorlatai talán a legegyszerűbb mozdulatsorok, mégis rendkívül hatékony saját testsúlyos edzésformának számítanak.

 
Dupla multifunkciós tréner

A dupla multifunkciós tréner rendkívül sokrétűen használható edzőeszköz, amelyen egyszerre ketten is tudnak erősíteni. 

 
Hát- és hasizom erősítő

A hátizom erősítő a nevéből adódóan a hát izmainak fejlesztésére alkalmas, míg a hasizom erősítő ennek ellenkezőjét, a has izmainak megmunkálását teszi lehetővé.

 
Emelkedő létra

Az emelkedő létra a függeszkedőés mászó gyakorlatok elvégzésére szolgál. A függeszkedés és a mászás a szabad testsúlyos edzés alapgyakorlatai.

 
Vízszintes létra

A vízszintes létra a függeszkedés kondigyakorlat elvégzésére szolgáló speciális kondieszköz.

 
Bordásfal és kötél

A bordásfal az egyik legváltozatosabban használható kondieszköz, amely a saját testsúlyos edzés gyakorlatainak elvégzésére alkalmas. A kötéltartó kiváló választás a felsőtest húzóizmai edzésére.

 
 

prev
next