Nyelv váltás

MagyarEnglish

Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Elérhetőségeink  
Facebook rendelesarnoldgold.hu
Kistarcsa - Nagytarcsa között
20-3 407 907, 30-9 510 769

Kész KondiParkok


A KondiPark egy sokoldalúan és biztonságosan használható kis területigényű kültéri tornapálya, tulajdonképpen egy szabadtéri fitneszpark.

A kondiparkban elhelyezett eszközökön a felhasználó saját súlyával dolgozik, ami élettanilag az egyik legelőnyösebb testedzésforma. Továbbá a kondieszközök számos kiegészítő sportszerrel bővíthetőek, még változatosabbá, sokoldalúbbá téve ezáltal a kondiparkok használatát. Fixen telepített eszközeink rendkívül hosszú élettartamúak, mivel nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket, amelyek esetlegesen a meghibásodások forrásai lehetnek.

A kondipark telepítésekor az eszközök tetszés szerint választhatóak, egyedileg kombinálhatóak, így mindenki a saját igényének megfelelő kialakítású, méretű és akár egyedi színű (RAL színskála szerinti) kondiparkot kaphat. Ezen felül elérhetőek előre megtervezett kondipark variációk, amelyek különböző célcsoportoknak készültek.

Az előre elkészített KondiParkok rendelhetők csúszásgátló EPDM gumiburkolattal, telepítéssel együtt is.


Sorrend:

Mini Kondipark

Otthoni udvari saját testsúlyos edzésre javasoljuk,  kisebb lakóközösségeknek is ajánljuk.

Alapterület: 25 m (10 * 2,5 m) 

 
Start Kondipark 32

Otthoni udvari edzésre javasoljuk,  kisebb lakóközösségeknek is ajánljuk.

Alapterület: 32 m (9 * 3,5 m) 

 
Start Kondipark 42

Otthoni udvari saját testsúlyos edzésre javasoljuk,  kisebb lakóközösségeknek is ajánljuk.
Mini Kondipark elemei nagyobb alapterületen, e révén planking gyakorlatokkal is színesítheti edzéseit.

Alapterület: 42 m (11 * 3,75 m)

 
Start Kondipark 49

Ideális korosztálytól függetlenül minden izom csoport átmozgatására, így nem csak iskolákba, hanem parkokba, társasházak mellé is ugyanúgy ajánljuk.

Akár egy kisebb osztály torna órája is elvégezhető. 

Alapterület: 49 m (8,5 * 5,75 m)

 
Start Kondipark 50

Otthonra, iskolában, közterületen, illetve sportegyesületnek is megfelelő multifunkcionális kondipark: a lábedzéstől kezdve a felsőtestet is 100%-ban át tudjuk edzeni

Alapterület: 50 m (12 * 4,1 m)

 
Start Kondipark 52

Közepes méretű területen, nagy befogadó képességgel rendelkező Kondipark 

Ideális olyan helyszínekre, ahol egyszerre többen élveznék az eszközök nyújtotta edzési lehetőségeket: iskolákban, sportegyesületeknél.

Alapterület: 52 m (7,5 * 7 m)

 
Compact Kondipark 70

Kiválóan alkalmas a köredzések megvalósítására és kielégíti a mindennapos edzés összes igényét. Tökéletesen az élményközpontú edzések megtartására, akár különböző sportágak csapatainak is.

Alapterület: 70 m 

 
Compact Kondipark 73

Az egész osztály vagy egy kisebb sportcsapat is edzhet egyszerre ebben a parkban, ami főként a vízszintes létra köré különböző magasságban elhelyezett húzódzkodókra (extra eszközökkel kiegészítve) épít.

Alapterület: 73 m 

 
Compact Kondipark 90 Fedett

Kiválóan alkalmas arra, hogy nagyobb osztályok, csapatok az időjárástól függetlenül élvezhessék a szabadtéri edzés előnyeit egy olyan parkban, ahol a rendelkezésre álló eszközökkel a testük minden izomcsoportját át tudják mozgatni.

Alapterület: 90 m 

 
Compact Kondipark 99

Kiválóan alkalmas nagyobb osztályok, sportcsapatok komplett edzése számára

Alapterület: 99 m 

 
Large Kondipark 100

A „Large” kondiparkok legkisebb tagja, de itt is akár 44 ember tud egyszerre sportolni; a széles választékú eszközökön minden izomcsoportot át lehet mozgatni.

Alapterület: 100 m 

 
Large Kondipark 130

Egyszerre akár félszáz ember is edzhet, ezáltal egy remek közösség formáló hatása is van ennek a parknak, így nyugodt szívvel ajánljuk a sportegyesületeken kívül közterületekre, nagyobb lakóközösségeknek is

Alapterület: 130 m 

 
Large Kondipark 144

Ajánljuk sportegyesületeknek, és közterületekre egyaránt. Az eszközök lehetővé teszik, hogy 100%-ban áteddzük a testünk minden izmát.

Alapterület: 144 m 

 
Large Kondipark 238

Legnagyobb területű és befogadó képességű londiparkunk: közel 100 ember tud egyszerre edzeni ebben. Kapacitásnak hála tökéletes a sportegyesületeknek, s így egyszerre több csapat erőnléti edzését is megoldhatják; de ugyanúgy alkalmas közterületekre is, ahol a közösség építő szerepe vitathatatlan.

Alapterület: 238 m