Nyelv váltás

MagyarEnglish

Szűrés

Típus
Terhelhetőség
100 kg - 400 kg
Ár
44 900 Ft - 575 000 Ft

Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Elérhetőségeink  
Facebook rendelesarnoldgold.hu
Kistarcsa - Nagytarcsa között
20-3 407 907, 30-9 510 769

Arnold Gold Master termi kondigépek, edzőpadok

Fő kategória >Professzionális Termi Kondigépek, Edzőpadok >Arnold Gold Master termi kondigépek, edzőpadok

Lapsúlyos gépeink mellett gyártunk a professzionális testépítésre alkalmas tárcsasúlyos kondigépeket (Schmidt-erőkeret, hack gép, lábtoló gép, t-emelő) és egyszerű termi gépeket (biztonsági guggoló keret, húzódzkodók, tolódzkodók, twisterek, bordásfalak), valamint edzőpadok széles választékát: fekvenyomó padok, hasizom padok, hiper nyújtók, scott padok, nyakból nyomó pad, fenékedző pad, vádli pad.

A termékek alapszíne az ezüstszürke (vagy fekete ill. fehér) váz, több mint 20 féle színű kárpit (bármilyen más színű vázzal megrendelhetőek felár ellenében). Az elektrosztatikus porszórás és a galvanikus horganyzás hosszú távra biztosítják a gépeink esztétikus megjelenését, kiváló minőségét. Kérésre felár ellenében krómozzuk az eredetileg galvanizált alkatrészeket (súlyvezető csövek, súlytartó villák, fogantyúk, karok). A kárpitozott alkatrészek 19 mm-es forgácslapból készülnek, melyre a poliuretán habból készült párnázat felragasztása után a műbőr borítás kerül. A kárpitokra díjmentesen szitázzuk a saját vagy a Megrendelő által kért egyedi logót.

5 gép/pad vásárlása esetén -5% kedvezmény, 10 gép/pad esetén -10% kedvezmény!


Sorrend:


AGM Twister Ülő

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és csak nekünk gyártott a derék, csípő és fenékizmok edzésére, formálására ülő pozícióban alkalmas kis helyigényű kondigép.

 
115 000 Ft
AGM Twister Ülő Tárcsás

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és csak nekünk gyártott a derék, csípő és fenékizmok edzésére, formálására ülő pozícióban alkalmas kis helyigényű kondigép.

Súlyzótárcsával terhelhető

 
119 000 Ft
AGM Twister kombinált

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és gyártott a derék, csípő és fenékizmok edzésére, formálására ülő és álló pozícióban egyaránt alkalmas kondigép.

 
139 000 Ft
-10%
AGM Sissi Guggoló talp ÚJ   [Raktáron]
AGM Sissi Guggoló talp

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és csak nekünk gyártott guggoló talp.

Állítási lehetőség: Lábtámasz magasság

2 illetve 4 pufferes kivitelben

 
49 900 Ft
Akció: 44 900 Ft