Nyelv váltás

MagyarEnglish

Szűrés

Típus
Terhelhetőség
100 kg - 400 kg
Ár
44 900 Ft - 575 000 Ft

Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Elérhetőségeink  
Facebook rendelesarnoldgold.hu
Kistarcsa - Nagytarcsa között
20-3 407 907, 30-9 510 769

Arnold Gold Master termi kondigépek, edzőpadok

Fő kategória >Professzionális Termi Kondigépek, Edzőpadok >Arnold Gold Master termi kondigépek, edzőpadok

Lapsúlyos gépeink mellett gyártunk a professzionális testépítésre alkalmas tárcsasúlyos kondigépeket (Schmidt-erőkeret, hack gép, lábtoló gép, t-emelő) és egyszerű termi gépeket (biztonsági guggoló keret, húzódzkodók, tolódzkodók, twisterek, bordásfalak), valamint edzőpadok széles választékát: fekvenyomó padok, hasizom padok, hiper nyújtók, scott padok, nyakból nyomó pad, fenékedző pad, vádli pad.

A termékek alapszíne az ezüstszürke (vagy fekete ill. fehér) váz, több mint 20 féle színű kárpit (bármilyen más színű vázzal megrendelhetőek felár ellenében). Az elektrosztatikus porszórás és a galvanikus horganyzás hosszú távra biztosítják a gépeink esztétikus megjelenését, kiváló minőségét. Kérésre felár ellenében krómozzuk az eredetileg galvanizált alkatrészeket (súlyvezető csövek, súlytartó villák, fogantyúk, karok). A kárpitozott alkatrészek 19 mm-es forgácslapból készülnek, melyre a poliuretán habból készült párnázat felragasztása után a műbőr borítás kerül. A kárpitokra díjmentesen szitázzuk a saját vagy a Megrendelő által kért egyedi logót.

5 gép/pad vásárlása esetén -5% kedvezmény, 10 gép/pad esetén -10% kedvezmény!


Sorrend:

prev
next

AGM Scott Bicepszpad ülő

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és gyártott edzőpad, amelyen ülő testhelyzetben erősíthetjük, formálhatjuk a bicepsz izmait kétkezes francia rúd segítségével.

Állítási lehetőség: Ülés magasság

 
109 000 Ft
AGM Scott Bicepszpad álló

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és gyártott edzőpad, amelyen álló testhelyzetben erősíthetjük, formálhatjuk a bicepsz izmait kétkezes francia rúd segítségével.

Állítási lehetőség:

  • Bicepsz támla magasság
  • Súlytartó villa magasság
 
115 000 Ft
AGM Hasprés pad   [Raktáron]
AGM Hasprés pad

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és csak nekünk gyártott speciális hasprés gyakorlatok elvégzésére kialakított gerinc kímélő edzőpad.

Állítási lehetőség: Lábtamász magasság

 
99 000 Ft
AGM Hasizom pad

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és csak nekünk gyártott állítható konditermi hasizompad
Gépeink ezüst színű vázzal készülnek.

Állítási lehetőség:

  • Állítható magasság,
  • Lábtámasz

 

 
135 000 Ft
AGM Dönthető pad - Haspréspad

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és gyártott pozitívba - negatívba  dönthető pad. Haspréspadként  magában és más kondigépek (erőkeret, guggoló keret) kiegészítőjeként egyaránt számos gyakorlat végrehajtására alkalmas.

Állítási lehetőség:

  • Háttámla dőlésszög
  • Ülés dőlésszög
  • Lábtámasz
 
195 000 Ft
AGM Vádlipad ülő   [Raktáron]
AGM Vádlipad ülő

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és gyártott edzőpad, amelyen ülő testhelyzetben erősíthetjük, formálhatjuk a vádli izmait.

Állítási lehetőség: Lábtámasz magasság

 
119 000 Ft
AGM Fenékedző Pad   [Raktáron]
AGM Fenékedző Pad

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és csak nekünk gyártott edzőpad, amelyen hason fekve láb emeléssel a hátsó comb és fenékizmokat erősíthetjük.

 
105 000 Ft
AGM Hiper nyújtó ferde   [Raktáron]
AGM Hiper nyújtó ferde

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és csak nekünk gyártott edzőpad, amelyen ferdén hanyatt fekve hátra dőlve a has és hátizmokat erősíthetjük, a gerincet nyújthatjuk.

Állítási lehetőség: Magasság

 
105 000 Ft
AGM Hiper nyújtó vízszintes

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és csak nekünk gyártott edzőpad, amelyen hason fekve törzs emeléssel a has és hátizmokat erősíthetjük, a gerincet nyújthatjuk.

Állítási lehetőség: Lábtámasz magasság

 
109 000 Ft
AGM Fali Húzódzkodó   [Raktáron]
AGM Fali Húzódzkodó

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és csak nekünk gyártott falra szerelhető húzódzkodó konditermi kivitelben.

 
59 000 Ft
AGM Bordásfali Húzódzkódó

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és csak nekünk gyártott húzódzkodásra alkalmas bordásfalra akasztható húzódzkodó konditermi kivitelben.

 
59 000 Ft
AGM Fali Tolódzkodó Hasprés

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és csak nekünk gyártott falra szerelhető tolódzkodó hasprés konditermi kivitelben.

 
89 000 Ft
AGM Bordásfali Toló Hasprés

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és csak nekünk gyártott bordásfalra akasztható tolódzkodó hasprés konditermi kivitelben.

 
89 000 Ft
AGM Bordásfali Hasizompad

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és gyártott bordásfalra akasztható hasizompad konditermi kivitelben.

 
99 000 Ft
AGM Húzódzkodó Állvány

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és csak nekünk gyártott konditermi húzódzkodó állvány.

 
109 000 Ft
AGM Húzó. - Toló. Hasprés 1

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és csak nekünk gyártott húzódzkodásra, tolódzkodásra és hasprés gyakorlatokra egyaránt alkalmas kombinált egyoldalas állvány.

 
169 000 Ft
AGM Húzó. - Toló. Hasprés 2

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és gyártott húzódzkodásra, tolódzkodásra és hasprés gyakorlatokra egyaránt alkalmas kombinált kétoldalas állvány.

 
169 000 Ft
AGM Tolódzkodó Hasprés   [Raktáron]
AGM Tolódzkodó Hasprés

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és csak nekünk gyártott tolódzkodásra és hasprés gyakorlatokra egyaránt alkalmas állvány.

 
125 000 Ft
AGM Twister Álló

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és gyártott a derék, csípő és fenékizmok edzésére, formálására álló pozícióban alkalmas kis helyigényű kondigép.

 
99 000 Ft
AGM Twister Álló Tárcsás

A professzionális testedzés számára általunk kifejlesztett és csak nekünk gyártott a derék, csípő és fenékizmok edzésére, formálására álló pozícióban alkalmas kis helyigényű kondigép.

Súlyzótárcsával terhelhető

 
105 000 Ft
 

prev
next